Skip to main content

Nieriätie 6 – Myyty

Paritalo

Koti lähellä kaikkea

Auvainen on suosittu asuinalue Kaarinassa, aivan Piispanristin ja Kaarinan palveluiden lähettyvillä. Nieriätielle on valmistumassa kaiken kaikkiaan kymmenkunta pientaloa, joiden joukkoon olemme rakentamassa uutta upeaa paritaloa lähes 1 000 neliön omalle tontille. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet niin Turun keskustaan, kuin myös Kaarinaan, sekä Turun ja Helsingin väliselle moottoritielle. Alueella on erinomaiset palvelut lapsiperheille: mm. päiväkoti ja koulut.

112 m² autokatoksella ja lämpimällä varastolla

5 h + avok. + khh + s

Nykyaikaista kodikkuutta

Nieriätien paritalo rakentuu hyvälle paikalle lähelle päiväkotia, koulua ja liikenneyhteyksiä. Piispanlähteen ala- ja yläkoulut ovat kävelymatkan päässä, Turun keskustaan matkaa on n. 8 km ja Kaarinan keskustaan reilu 2 km. Läheltä löytyy myös luontoa, lyhyen kävelymatkan päässä on mm. Pyhän Katariinan polut. Kesällä noin neljän kilometrin päässä on suosittu Hovirinnan uimaranta. 

Paritalo koostuu kahdesta 112 m² asunnosta, joiden väliin rakentuu kahden auton autokatos. Molempiin asuntoihin kuuluu lisäksi lämmintä varastotilaa noin 5 m² verran. 981 m² tontti mahdollistaa kummallekin asunnolle riittävästi omaa suojaisaa pihaa.

Upea katettu terassi on ilta-auringon suuntaan. Kohteissamme pihat rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi, jolloin sinun tehtäväksi jää enää nauttiminen ja mieleistesi pihakasvien istuttelu. Modernilla talotekniikalla haluamme taata huoletonta ja turvallista asumista.

Kohteeseen laaditaan hallinnanjakosopimus.

Tilat

Arkkitehtuuriltaan nämä skandinaaviset asunnot ovat valoisia neljän makuuhuoneen kokonaisuuksia, jotka kruunaa laadukas Puustellin keittiö, kylpyhuone kahdella suihkulla sekä hyvät löylyt tarjoava sauna. Yhden makuuhuoneista voi varata vaikka työhuoneeksi!

Makuuhuoneista kolme ovat yhdeksän neliöisiä, ja päämakuuhuone on reilu 12 m², josta on oma ulko-ovi katetulle terassille. Avaruutta oleskelutiloihin tuo olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle. Valoa tilaan tuo lattiasta kattoon asti ulottuvat ikkunat. Tilasta pääsee suoraan katetulle terassille – vaikkapa aamukahville. Keittiön, sekä muun kalustuksen kohteeseen toimittaa Puustelli. Pohjaratkaisu on hiottu vastaamaan monia eri elämänvaiheita ja -tarpeita, tehden tiloista toimivat ja välttäen hukkaneliöitä.

Ekologisuus ja energiatehokkuus

Rakennus on suunniteltu tulevaisuuden energiaratkaisuja silmällä pitäen ja molempiin asuntoihin tehdään varaus sähköauton latausasemalle, sekä kumpaankin asuntoon asennetaan omat n. 5 kWp aurinkopaneelit yhteistyössä Solar Age Oy:n kanssa. Paneelien arvioitu vuosituotto on jopa kolmasosa talon vuotuisesta sähkönkulutuksesta.

Lämmityksen hoitaa energiatehokas Nilanin poistoilmalämpöpumppu, jossa on viilennysominaisuus. Lisäksi, kohteissamme on todistetusti markkinoiden matalimmat ilmavuotoluvut, joka osaltaan vähentää lämmityksen tarvetta, pitää rakenteet kuivina ja varmistaa hyvän sisäilman laadun sekä asumisviihtyvyyden. Nämä kaikki ratkaisut yhdessä takaavat edulliset asumiskustannukset. 

Pintamateriaalit ja kalusteet

Kodin materiaalit ja kalusteet ovat tarkkaan harkittuja. Lattiaksi on valittu kaunis, laadukas ja käytännöllinen vinyyli. Siemensin kodinkoneet ovat sekä energiatehokkaita että toiminnoiltaan käytännöllisiä. Nykyaikaisuuden takaa saarekkeen lieteen integroitu liesituuletin.

Käytämme kohteissamme Pukkilan laattoja. Märkätiloihin olemme suunnitelleet valmiiksi hillityn, mutta tyylikkään kokonaisuuden. Muutokset ja omien sisustusvalintojen tekeminen ovat toki mahdollisia aikataulun puitteissa. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät rakennustapaselosteesta!

Sijainti Kaarina, Piispanristi, Nieriätie 6
Tyyppi Paritalo (kiinteistö)
Tontin omistus Oma
Huoneistoselite 5 h + arkiet.+ avok. + khh + s + ph + var.
Huoneita 5
Huoneistoala 112 m²
Kerrokset 1
Rakennusvuosi 2022
Valmistuu Syksy 2022