Skip to main content

As Oy Pallas – Enää kaksi asuntoa jäljellä!

Koukkukankareentie 4, Turku

Upea perheasunnoksi soveltuva kahden paritalon moderni kokonaisuus

Suositulle Ruohonpään alueelle rakentuu harvoin uusia asuntoja – ja nyt sinulla on mahdollisuus muuttaa tähän upeaan, energiatehokkaaseen kotiin.

Kohde toteutetaan ostajalle turvalliseana RS-kohteena.

95 m² + autokatos sähköauton latausasemalla + lämmin varasto

4h + kt + khh + s

Etelärinteeseen rakentuu unelmien paritaloyhtiö

As Oy Pallas rakentuu erinomaiselle sijainnille Ruohonpäähän, Länsikeskuksen palvelujen läheisyyteen. Kodin vierestä löytyy hiljattain valmistunut Tommilankadun päiväkoti ja liikenneyhteydet kotiovelta ovat erinomaiset, niin Turun ja Raision keskustaan kuin moottoriteillekin. Turun keskustaan matkaa on vain n. 2,5 km ja Raision keskustaan ja Kauppakeskus Myllyyn 5 km. Länsikeskuksen kattaviin palveluihin on matkaa ainoastaan 1,4 km, joka taittuu mukavasti kävellen tai pyöräillen. 

Kohde koostuu neljästä 95 m² asunnosta, sekä kahdesta autokatoksesta sähköauton latauspistokkeilla, joissa katetut autopaikat yhteensä neljälle autolle. Asuntoihin kuuluu lisäksi lämmintä varastotilaa noin 4 m² jokaiseen asuntoon.

Valoa tulviva alakerta ihastuttaa

Kodin avokeittiö on ajaton ja selkeälinjainen. Keittiön vierellä, avonaisessa tilassa on paikka ruokailuryhmälle. Olohuoneesta ja ruokailuryhmän vierestä on käynti asunnon viihtyisälle ja suojaisalle terassille, joka toimii kuin lisähuoneena lämpiminä vuodenaikoina.

Alakerran parhaisiin puoliin lukeutuu kiistatta kolmeen ilmansuuntaan olevat ikkunat, jotka tekevät asunnosta ihanan valoisan.

Portaat johdattavat yläkertaan, josta löytyvät kodin makuuhuoneet, saunatilat ja kodinhoitohuone. Kerrosten huonejako on suunniteltu erityisesti arjen puuhat huomioiden, joka tekee kokonaisuudesta erinomaisen kodin erityisesti perheiden tarpeisiin.

  • Suuret ikkunapinta-alat
  • Käytännöllinen pohjaratkaisu
  • Viihtyisä ja suojaisa terassi
  • Harmoniset sisustusmaailmat

Modernilla talotekniikalla vastuullista ja huoletonta asumista

Pallaksen ehdottomiin vahvuuksiin kuuluu taloyhtiölle perustettava energiayhteisö, joka tuo suoraa taloudellista hyötyä jokaisen asunnon asukkaille. Pallakseen asennetaan yhteinen aurinkopaneelijärjestelmät, jonka huipputeho on

~ 12 kWp.

Energiayhteisö tuottama ilmaisenergia käytetään ensisijaisesti jokaisen huoneiston kulutukseen ja tämän jälkeen yli jäänyt energia myydään pörssihinnalla.

Koko taloa lämmittää energiatehokas ilma-vesilämpöpumppu. Nykyaikaista lämmitysjärjestelmää on mahdollista ohjata etänä. Lämmönjakona on vesikiertoinen lattialämmitys, joka lisää asuinviihtyvyyttä entisestään. Kohteissamme on todistetusti markkinoiden matalimmat ilmavuotoluvut, joka osaltaan vähentää lämmityksen tarvetta, pitää rakenteet kuivina ja varmistaa hyvän sisäilman laadun sekä asumisviihtyvyyden. Modernilla talotekniikalla ja ratkaisuilla rakentamisessa haluamme taata huoletonta, vastuullista ja ennen kaikkea turvallista asumista.

Kodit on suunniteltu tulevaisuuden energiaratkaisuja silmällä pitäen ja autokatoksiin asennetaan sähköauton latausasema jokaiselle asunnolle.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Arkkitehtuurisesti ajaton ja moderni paritalokokonaisuus ihastuttaa asukasta palvelevilla ratkaisuilla niin materiaalivalintojen, energiaratkaisuiden, valmiiden piha-alueiden kuin erinomaisen sijainnin ansiosta.

Asuntoihin on valittu valmiiksi ajaton ja tyylikäs sisustuspaketti, joka koostuu kauniista tammivinyylilattiasta, valkoisista keittiön kiintokalusteista, sekä lämpöä vaaleaan ilmeeseen tuovasta keittiön tammitasosta. Klassinen värimaailma antaa kauniit raamit kodille, joka on helppo sisustaa mieleisekseen.

Halutessasi voit tehdä sisustuspakettiin muutoksia ennalta valituista materiaalivaihtoehdoista. Pienillä muutoksilla saat kodistasi juuri omannäköisesi. Vaihtoehdoista löytyy tarkkaan harkittuja ja tyylikkäitä materiaaleja. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät rakennustapaselosteesta.

Jokaisella asunnolla on käytössä oma piha-alue, joka toteutetaan pihasuunnitelman mukaisesti viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Piha-alueella on myös suojaisa terassi, jossa on tilaa hyvin ruokailulle tai rentoutumiselle.

Sijainti Turku, Ruohonpää, Koukkukankareentie 4
Tyyppi Kahden paritalon asunto-osakeyhtiö
Tontin omistus Oma
Huoneistoselite 4h + kt + khh + s + var.
Huoneita 4
Huoneistoala 95 m² (ei sisällä varastoa)
Kerrokset 2
Rakennusvuosi 2023-2024
Valmistuu kevät 2024
Hoitovastikearvio 2,10 €/m²
Asunto A1 Varattu
Asunto A2 Varattu
Asunto B3 Vapaa
Asunto B4 Vapaa

Pohjakuvat

Lataa tästä asuntojen pohjakuvat.

Rakennustapaseloste

Rakennustapaselosteessa on kuvattu yksityiskohtaisemmin kohteen laatutaso ja käytettävät materiaalit ja tuotteet.

Kalustekuvat ja -luettelo

Kohteen kauppahintaan kuuluva peruskalustus. Kalustuksiin on mahdollista tehdä asiakasmuutoksia lisä- ja muutostyönä.

Energiatodistus

Energiatodistuksessa ei ole huomioitu aurinkopaneeleita. Lisäksi kohteen lämmitysjärjestelmä on päivitetty parempaan, mikä on ollut oletuksena energiatodistusta laadittaessa. Energiatodistus päivitetään kohteen käyttöönottokatselmuksen yhteydessä.