Skip to main content

Paritalo Kausikuja

Lieto, Loukinainen / Matintalo

Koti lähellä luontoa

Liedon Loukinaisiin rakentuu uusi rauhallinen Matintalon pientaloalue. Toteutamme uudelle asuinalueelle uniikin paritalon. Tarkkaan ottaen kyseessä on ennemminkin kaksi autokatoksella toisiinsa yhdistettyä omakotitaloa kuin perinteinen paritalo.

120 m², lisäksi autokatos ja varasto

5 h + avok. + khh + s

Molemmilla asunnoilla n. 5 kWp:n aurinkopaneelit.
Tilava autokatos, jonka perällä varasto.
Katettu terassi.
Pihalla reilusti pysäköintitilaa useammallekin autolle.
Mahdollisuus tauloudelliseen maalämpöön.
Ekologinen, tyylikäs ja erittäin laadukas tehtaalla valmiiksi maalattu puupanelointi.

Nykyaikaista kodikkuutta

Kausikujan paritalo rakentuu Lietoon halutulle alueelle lähelle päiväkotia, koulua ja liikenneyhteyksiä. Loukilinnan päiväkoti ja Loukinaisten koulu ovat autolla reilun 1,5 km päässä, jalan tai polkupyörällä kuljettaessa matkaa säästyy noin puoli kilometriä. Aivan Koulun ja päiväkodin vierestä löytyy myös päivittäistavarakauppa. Turun keskustaan on matkaa noin 11 kilometriä ja Liedon keskustan palveluiden ääreen noin kuusi kilometriä. Alue on osin metsäinen, ja sieltä löytyy viihtyisät ulkoilumaastot.

Kohde koostuu kahdesta 120 m² asunnosta, joiden välissä on kahden auton autokatos ja varastot, molemmille asunnoille yksi katettu autopaikka sekä varasto. Varastotilaa on noin kahdeksan neliötä asuntoa kohden. Reilu 1 200 m² tontti mahdollistaa kummallekin asunnolle riittävästi omaa pihaa.

Upea, katettu, koko rakennuksen levyinen terassi suuntautuu ilta-aurinkoon – länteen. Pihat rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi, jolloin sinun tehtäväksi jää enää nauttiminen ja mieleistesi pihakasvien istuttelu. Modernilla talotekniikalla haluamme taata huoletonta ja turvallista asumista.

Tilat

Arkkitehtuuriltaan nämä skandinaaviset asunnot ovat valoisia jopa neljän makuuhuoneen kokonaisuuksia, jotka kruunaa laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit. Asuinhuoneet ovat tilavia, päämakuuhuone on kooltaan jopa 13 m², kaksi pienempää huonetta ovat nekin yli 10 m² ja työhuone tai vaikkapa neljäs makuuhuone, sekin on lähes yhdeksän neliötä! Kodin oma ”spa-osasto” on varustettu kahdella suihkulla sekä erinomaiset löylyt tarjoavalla saunalla upeine lasiväliseinineen.

Päämakuuhuoneessa on koko seinän leveydeltä kaapistoa ja tilaa jää vielä vaikka erilliselle lastensängylle tai pienelle työpöydälle. Avaruutta oleskelutiloihin tuo erittäin tilava olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle ja isolle divaanisohvalle. Valoa tilaan tulvii suurista lattiasta alkavista ikkunoista. Olohuoneesta on oma ulko-ovi suoraan osittain katetulle yli 40 m² terassille! Pohjaratkaisu on hiottu vastaamaan monia eri elämänvaiheita ja -tarpeita, tehden tiloista toimivat ja välttäen hukkaneliöitä.

Keittotasona AEG:n induktiotaso, jossa integroitu liesituuletin.
Tilava aamiaiskaappi keittiön pienkoneille.
Iso saareke, jossa liesi ja allas.
Erilliset AEG:n jääkaappi ja pakastin.
Kalusteisiin sijoitetut AEG:n uuni ja mikro.
Isot ikkunat tuovat runsaasti valoa oleskelutiloihin.
Lattiana moderni, kestävä ja laadukas vinyyli.
Ruokailutilassa on tilaa isollekin ruokapöydälle.
Olohuoneessa hyvin tilaa isollekin sohvalle.
Erillinen uloskäynti terassille.

Energiatehokkuus ja lämmitys

Sähköauton lataus ja aurinkopaneelit

Rakennus on suunniteltu tulevaisuuden energiaratkaisuja silmällä pitäen ja molempiin asuntoihin asennetaan varaus sähköauton latausasemalle, sekä kumpaankin asuntoon asennetaan omat noin 5 kWp aurinkopaneelijärjestelmät.

Lämmitysjärjestelmä

Asuntoihin kuuluu erittäin energiatehokas maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Ratkaisu takaa sen, että kotisi energialuokka on parasta A-luokkaa ja kotisi sähkönkulutus pysyy pienenä.

Tiiveys

Kohteissamme on tutkitusti markkinoiden matalimmat ilmavuotoluvut, joka osaltaan vähentää lämmityksen tarvetta, pitää rakenteet kuivina ja varmistaa hyvän sisäilman laadun sekä asumisviihtyvyyden. Nämä kaikki ratkaisut yhdessä takaavat edulliset asumiskustannukset.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Kodin materiaalit ja kalusteet ovat tarkkaan harkittuja. Lattiaksi on valittu kaunis, laadukas ja käytännöllinen vinyyli. AEG:n laadukkaat kodinkoneet ovat sekä energiatehokkaita että toiminnoiltaan käytännöllisiä. Nykyaikaisuuden takaa saarekkeen lieteen integroitu liesituuletin.

Käytämme kohteissamme jo useassa toteutetussa kohteessa erittäin laadukkaiksi todettuja Pukkilan laattoja. Märkätiloihin olemme suunnitelleet valmiiksi hillityn, mutta tyylikkään kokonaisuuden. Muutokset ja omien sisustusvalintojen tekeminen ovat toki mahdollisia. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät rakennustapaselosteesta!

Kaikki kohteen kiintokalusteet toimittaa Puustelli, joka on suomalainen, korkealaatuisten kodin kiintokalusteiden valmistaja sekä kokonaisvaltaisiin remontteihin erikoistunut täydenpalvelun tuottaja. Puustelli on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja ja Puustelli Suomen ostetuin keittiömerkki jo vuodesta 1983 alkaen. Kohteeseen esivalitut kalusteet löydät kalusteluettelosta. Sinulla on mahdollisuus tehdä kalusteisiin muutoksia ja saat juuri sen näköiset kalusteet kuin itse haluat.

Sijainti Lieto, Loukinainen, Kausikuja 1
Tyyppi Paritalo (kiinteistö hallinnanjakosopimuksella)
Tontin omistus Vuokra
Huoneistoselite 5 h + avok. + khh + s
Huoneita 5
Huoneistoala 120 m² (ei sisällä varastoa)
Kokonaisala 144 m²
Kerrokset 1
Rakennusvuosi 2023
Valmistuu 07/2023
Energialuokka A
Asunto 1 Myyty
Asunto 2 Myyty