Skip to main content

Paritalo Sinheinä – Myyty

Voivala, Kaarina

Koti lähellä kaikkea

Voivala on erittäin suosittu ja merellinen asuinalue Kaarinassa, aivan Kaarinan keskustan palveluiden lähettyvillä. Toteutamme valmiille vanhalle asuinalueelle täydennysrakentamisena yhden uniikin paritalon. Kodin, jossa meri tuoksuu ilmassa ja uimaranta on kävelymatkan päässä.

111 m² autokatoksella ja lämpimällä varastolla

5 h + avok. + khh + s

Nykyaikaista kodikkuutta

Siniheinän paritalo rakentuu hyvälle paikalle lähelle päiväkotia ja liikenneyhteyksiä. Voivalan päiväkoti on vain 200 metrin päässä, Turun keskustaan matkaa on n. 11 km ja Kaarinan keskustaan muutama kilometri. Meri on aivan vieressä, melkeinpä omalla takapihalla – alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä on Voivalan uimaranta ja venesatama. Jos veneily tai kalastus on lähellä sydäntä, niin nyt on mahdollisuus saada oma vene kävelymatkan päähän kotoa.

Kohde koostuu kahdesta 111 m² asunnosta, joiden edessä on kahden auton autokatos, molemmille asunnoille yksi katettu autopaikka. Molempiin asuntoihin kuuluu lisäksi lämmintä varastotilaa noin 11 m². Reilu 1 300 m² tontti mahdollistaa kummallekin asunnolle riittävästi omaa suojaisaa pihaa.

Upea, katettu, koko rakennuksen levyinen terassi suuntautuu etelään. Pihat rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi, jolloin sinun tehtäväksi jää enää nauttiminen ja mieleistesi pihakasvien istuttelu. Modernilla talotekniikalla haluamme taata huoletonta ja turvallista asumista.

Kohteeseen laaditaan hallinnanjakosopimus.

Tilat

Arkkitehtuuriltaan nämä skandinaaviset asunnot ovat valoisia neljän asuinhuoneen kokonaisuuksia, jotka kruunaa laadukkaat kalusteet ja pintamateriaalit. Yhden makuuhuoneista voi sisustaa vaikka työhuoneeksi! Kodin oma ”spa-osasto” on varustettu kahdella suihkulla sekä hyvät löylyt tarjoavalla saunalla upeine lasiväliseinineen.

Päämakuuhuoneesta on oma ulko-ovi katetulle eteläiselle terassille. Avaruutta oleskelutiloihin tuo olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle. Valoa tilaan tuo lattiasta kattoon asti ulottuvat isot ikkunat. Olohuoneesta on myös oma käynti suoraan katetulle terassille. Keittiön, sekä muun kalustuksen kohteeseen toimittaa Puustelli. Pohjaratkaisu on hiottu vastaamaan monia eri elämänvaiheita ja -tarpeita, tehden tiloista toimivat ja välttäen hukkaneliöitä.

Ekologisuus ja energiatehokkuus

Rakennus on suunniteltu tulevaisuuden energiaratkaisuja silmällä pitäen ja molempiin asuntoihin asennetaan sähköauton latausasema, sekä kumpaankin asuntoon asennetaan omat n. 5 kWp aurinkopaneelit yhteistyössä Solar Age Oy:n kanssa. Paneelien arvioitu vuosituotto on jopa kolmasosa talon vuotuisesta sähkönkulutuksesta.

Lämmityksen hoitaa Nilanin energiatehokkain poistoilmalämpöpumppu, jossa on viilennysominaisuus. Lisäksi, kohteissamme on todistetusti markkinoiden matalimmat ilmavuotoluvut, joka osaltaan vähentää lämmityksen tarvetta, pitää rakenteet kuivina ja varmistaa hyvän sisäilman laadun sekä asumisviihtyvyyden. Nämä kaikki ratkaisut yhdessä takaavat edulliset asumiskustannukset – onhan rakennuksen energialuokkakin parasta A-ryhmää.

Pintamateriaalit ja kalusteet

Kodin materiaalit ja kalusteet ovat tarkkaan harkittuja. Lattiaksi on valittu kaunis, laadukas ja käytännöllinen vinyyli. AEG:n laadukkaat kodinkoneet ovat sekä energiatehokkaita että toiminnoiltaan käytännöllisiä. Nykyaikaisuuden takaa saarekkeen lieteen integroitu liesituuletin.

Käytämme kohteissamme Pukkilan laattoja. Märkätiloihin olemme suunnitelleet valmiiksi hillityn, mutta tyylikkään kokonaisuuden. Muutokset ja omien sisustusvalintojen tekeminen ovat toki mahdollisia rakennusaikataulun puitteissa. Lisätietoja vaihtoehdoista löydät rakennustapaselosteesta!

Sijainti Kaarina, Auvainen, Siniheinänkatu 2a
Tyyppi Paritalo (kiinteistö)
Tontin omistus Oma
Huoneistoselite 5 h + arkiet.+ avok. + khh + s + ph + var.
Huoneita 5
Huoneistoala 111 m² (ei sisällä varastoa)
Kerrokset 1
Rakennusvuosi 2022-2023
Valmistuu 02/2023
Asunto 1 Myyty
Asunto 2 Myyty