Silvolanmetsä – MYYTY

paritalo

Koti lähellä kaikkea

Silvolanmetsä on uusi asuinalue Kaarinassa, aivan Littoistenjärven ja Auranlaakson kupeessa. Olemme rakentaneet alueelle jo 5 omakotitaloa ja nyt valmistumassa on uusi upea paritalo lähes 1300 neliön omalle tontille. Kohteesta on hyvät kulkuyhteydet niin Turun keskustaan, kuin myös ohikulkutien kautta Raisioon ja Naantaliin, sekä moottoritietä Helsinkiin. Alueelle on juuri valmistunut uusi päiväkoti ja ympäristö on lapsiperheiden suosima.

107 m² autokatoksella ja kahdella varastolla

4 h + avok. + khh + s

Nykyaikaista kodikkuutta

Silvolankaaren paritalo rakentuu keskeiselle paikalle lähelle päiväkotia ja liikenneyhteyksiä. Kuitenkin vain viidenkymmenen metrin päästä kotiovelta pääset suoraan metsään lenkkeilyreiteille, joita on kilometrien mitalta. Kesällä muutaman minuutin pyöräilymatkan päässä on suosittu Littoistenjärven uimaranta ja talvella sinulla on mahdollisuus nauttia suositun ja tunnelmallisen Villa Järvelän avantouinti- ja saunomismahdollisuuksista. 

Paritalo koostuu kahdesta 107 m² asunnosta, joiden väliin rakentuu kahden auton autokatos. Molempiin asuntoihin kuuluu lisäksi sekä lämmintä että kylmää varastotilaa, yhteensä noin 11 m² verran. Iso, 1300 m² tontti, mahdollistaa kummallekin asunnolle riittävästi omaa suojaisaa pihaa.

Upea katettu terassi on ilta-auringon suuntaan. Skanditalojen kohteissa pihat rakennetaan mahdollisimman pitkälle valmiiksi, jolloin sinun tehtäväksi jää enää nauttiminen. Modernilla talotekniikalla haluamme taata huoletonta ja turvallista asumista.

Kohteeseen laaditaan hallinnanjakosopimus.

Tilat

Arkkitehtuuriltaan skandinaaviset asunnot ovat valoisia kolmen makuuhuoneen kokonaisuuksia, joita kruunaa laadukas keittiö, kylpyhuone kahdella suihkulla sekä hyvät löylyt tarjoava sauna.

Makuuhuoneet ovat kaikki yli kymmenen neliöisiä, ja päämakuuhuoneeseen on yhdistetty oma vaatehuone. Avaruutta tuo olohuoneen ja keittiön yhdistelmä, jossa on tilaa isollekin ruokapöydälle. Tilasta pääsee myös suoraan katetulle terassille vaikka aamukahville. Keittiön sekä muun kalustuksen toteuttaa turkulainen perheyritys UniqueHome. Pohjaratkaisu on hiottu vastaamaan monia eri elämänvaiheita ja -tarpeita, tehden tiloista toimivat ja välttäen hukkaneliöitä.

Ekologisuus sekä energiatehokkuus

Talot on suunniteltu tulevaisuuden energiaratkaisuja silmällä pitäen ja molempiin asennetaan latausasema sähköautolle, sekä kumpaankin asuntoon omat 3 kWp aurinkopaneelit yhteistyössä Solar Age Oy:n kanssa. Paneelien arvioitu vuosituotto on noin neljäsosa talon vuotuisesta sähkönkulutuksesta.

Lämmityksen hoitaa Nilanin poistoilmalämpöpumppu Compact PC EK9, joka on energiatehokuudeltaan huippuluokkaa. Skanditalojen kohteissa on päästy markkinoiden matalimpiin ilmavuotolukuihin, joka osaltaan vähentää lämmityksen tarvetta, pitää rakenteet kuivina ja varmistavat hyvän sisäilman laadun. Nämä ratkaisut yhdessä takaavat edulliset asuinkustannukset. 

Pintamateriaalit ja kalusteet

Kodin materiaalit ja kalusteet ovat tarkkaan harkittuja. Lattiaksi on valittu kaunis, laadukas ja ajaton yksisauvainen tammiparketti. Siemensin kodinkoneet ovat sekä energiatehokkaita että toiminnoiltaan käytännölliset. Nykyaikaisuuden takaa saarekkeen lieteen integroitu liesituuletin.

Käytämme kohteissamme Pukkilan laattoja. Märkätiloihin olemme suunnitelleet valmiiksi kaksi tyylikästä sisustuspakettia, joista voit valita mieleisesi. Muutokset paketteihin ovat mahdollisia valikoimastamme. Lisätietoja rakennustapaselosteessa!

Kylpyhuone Kylpyhuone
Sijainti:Kaarina, Silvolanmetsä, Silvolankaari 7
Tyyppi:Paritalo (kiinteistö)
Tontin omistus:Oma
Huoneistoselite:4 h + vh + avok. + khh + s + ph + 2 x var.
Huoneita:4
Huoneistoala:107 m2
Kerrokset:1
Rakennusvuosi:2021
Valmistuu:Kesä 2021