Skanditalot

KODIN TUNTUA & TEKEMISEN TAITOA

Skanditaloissa yhdistyvät työhistorian tuoma taito, intohimo rakentamiseen ja tarkkuus tekemisessä. Skandinaavisuutta henkivät materiaalivalinnat tekevät taloista moderneja. Uskomme siihen, että laadukas talo erottuu ja kiinnostaa – ja yhdessä asukkaiden kanssa siitä muodostuu koti.

Ja kuten kaikki intohimoiset rakentajat, me Skanditaloilla tähyämme tulevaisuuteen, seuraamme trendejä, kunnioitamme laatua ja pitkäjänteisesti kehitämme tulevaisuuden rakentamista, jotta sinulla olisi paras mahdollinen koti valittavanasi.

“Teemme koteja, joissa on huoletonta asua, koska tiedämme mitä arki on.”

Tekijät

Pekka

Yritykseemme visiönääri ja toinen perustajaosakkaista, tuttavallisemmin ”Peksi”. Hän pitää työmaamme järjestyksessä ja vastaa siitä, että jokainen tietää mitä seuraavaksi tekee. Pekan vastuulle kuuluvat kohteidemme kaikki LVIS-työt ja rakennustöissä hän auttaa minkä muilta töiltään ehtii. Pekka on vahvasti mukana uusien kohteiden suunnittelussa ja niiden ideoinnissa.

Jony

Yrityksemme aivot ja toinen perustajaosakas. Kun Jony on työmaalla niin taskulaskimella et tee mitään, hän taitaa derivaatat ja integraalit. Tämä mies on itse rauhallisuuden perikuva. Jony toimii kohteissamme vastaavana työnjohtajana, vastaa rakenne- ja rakennussuunnittelusta, LVI-suunnittelun suunnittelun­ohjauksesta, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Työnimikkeitä voisi keksiä useammankin, toimitusjohtajaksikin saattaisi joku erehtyä luulemaan.

Rami

Pitkän linjan kirvesmies Rami eli ”Rozzy”. Ramin rystyset on laastipaljun karhentamat ja hän on nähnyt koko vasaran kehityskaaren impulssinaulaimeksi, eli nyt puhutaan todellisesta tekijämiehestä. Rami keskittyy pääosin runkorakenteiden, ulkoverhouksen sekä vesikattojen tekemiseen. Siellä missä pauke kuuluu niin siellä on Rami. Vapaa-ajallaan karismaattinen Rami laulaa ja komppaa kitaraa Kakkupojissa.

Arttu

Yrityksemme kuopus Arttu, Ardex, Arvi, Aatos – rakkaalla nuorukaisella on monta nimeä. Artussa jyllää vahva pohjalainen veri, ja hän ei turhia puhele vaan hoitaa hommansa tinkimättömästi ja äärettömän tarkasti. Arttu on varustettu suurella sydämellä ja raudanlujilla hermoilla. Arttu keskittyy pääasiassa sisustus- ja viimeistelytöihin. Täsmälliset jiirit nurkkalistoissa ovat suurella todennäköisyydellä tämän miehen käsialaa.

Skanditalot Oy on vuonna 2016 perustettu rakennusyritys, joka rakentaa pientaloja ja As Oy -kohteita Turussa sekä lähikunnissa. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita, energiatehokkaita ja arkkitehtuuriltaan ajattomia koteja, jotka tulevat myyntiin juuri ennen valmistumista. Tärkeä osa yrityksemme laadukasta työskentelyä on vakiintunut, kotimainen työvoimamme, joka hallitsee rakentamisen eri vaiheet. Teetämme kaikki kohteemme lähes kokonaan vain omaa työvoimaa käyttäen. Viimeistelemme rakentamisen luottokumppaniemme kanssa. Suosimme paikallisia toimijoita kuten Unique Home ja NN Rakennus ja Rappaus. Yhdessä huolehdimme siitä, että kokonaisuus pysyy laadukkaana, kotimaisena ja kestävänä.