SKANDINAAVISTA ELÄMÄÄ

Kuten elämä, vuolle virtaa tasaisen voimakkaana ja varmana eteenpäin reunamien pyörteilystä huolimatta.

Luonnon voima on nähtävissä As Oy Vuolteen materiaalivalinnoissa ja muotokielessä. Anna skandinaavisen raikkaan ja karun kauniin uutuuskohteen valloittaa sydämesi!

Vuolle valmistuu loppuvuodesta 2021 ja kohteen kaikki asunnot on myyty.

84 m² / 4H* + AVOK. + KHH + S + VAR.

Vuolle on arvostetun arkkitehdin, Vesa Arosuon suunnittelema kahden paritalon luonteikas kokonaisuus omalla tontilla. Laadukkaan arkkitehtisuunnittelun ja sisätilojen hiottujen yksityiskohtien lisäksi kodin pohjaratkaisu on erityisen toimiva. Harkituilla ja skandinaavisuutta henkivillä materiaaleilla rakennettu koti ihastuttaa ja tarjoaa asukkailleen tasokasta arkea.
*Halutessasi asunto on mahdollista muuttaa tilavaksi kolmioksi.

SIJAINTI

Rauhallisen ja luonnonläheisen Ruohonpään asuinalueen lähiympäristöstä löytyvät laajat ulkoilumaastot sekä kaunis purojen halkoma luontomaisema. Lähellä sijaitseva Impivaaran liikuntakeskus tarjoaa kattavat harrastusmahdollisuudet. Loistavat liikenneyhteydet sekä Länsikeskuksen monipuoliset palvelut kruunaavat kodin sijainnin.

Vuolteen osoite on Lähteenkatu 34. Klikkaamalla avaat kartan.

Materiaalit & ratkaisut

Kotimaiset, laadukkaat ja modernit keittiökalusteet.
Saarekkeen induktiolieteen integroitu liesituuletin & muut huippuluokan kodinkoneet.
Klassinen 1-sauvainen tammiparketti tuo asuntoon arvokkuutta.
Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat tilaan valoa ja avaruutta.
Led-valaistus takaa kustannustehokkaan asumisen lisäksi hyvän yleisvalaistuksen.

Keittiö

Tummanpuhuva keittiö yhdistettynä tammen pehmeään sävyyn saa aikaan modernin ja skandinaavisen ilmeen. Saareke tuo keittiöön toimivuutta ja tarjoilee samalla oivallisen paikan nauttia vaikkapa aamukahvit!

Laadukkaasta keittiökokonaisuudesta vastaa turkulainen kalustevalmistaja Unique Home.

Kylpyhuone & sauna

Tunnelmallinen kylpyhuone ja saunatila on toteutettu harmoniseksi kokonaisuudeksi käyttäen harmaan ja mustan sävyjä, lämpöä tilaan tuo kaunissävyinen lämpöhaapa. Seinissä on käytetty Pukkilan himmeäkiiltoista vaaleanharmaata 60 x 60 cm laattaa ja lattiassa 5 x 5 cm laattaa. Saunan panelointi ja lauteet ovat lämpöhaapaa. Tilan viimeistelee musta sadesuihku ja savunharmaa lasiseinä.

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone sijaitsee arjen tarpeet huomioon ottaen heti eteisen ja kylpyhuoneen läheisyydessä. Mukavan kokoiseen tilaan mahtuu kaikki kodinhoitoon tarvittavat toiminnot. Kodinhoitohuoneen pinnat noudattavat samaa värimaailmaa suihkutilan kanssa. Lattiassa on Pukkilan vaaleanharmaa 60 x 60 cm laatta, sekä katossa helmiäisenharmaata paneelia.

Terassit, Piha-alue & oma tontti

Isolla etelään suuntautuvalla 27 m²:n terassilla mahtuu nauttimaan tunnelmallisista kesäilloista grillaten sekä viilenevästä syksystä ystävien tai perheen kanssa. Terassin jatkona on nurmialue, sekä pihasuunnitelman mukaisia istutuksia. Talon sisäänkäynnin yhteydessä on katettu terassi.
Jokaisen asunnon yhteydessä on katettu autokatospaikka, joihin on mahdollista saada sähköauton latauspistoke.
Vuolle sijaitsee omalla tontilla.

Lattiat

Asunnon lattiat ovat laadukasta ja kestävää 1-sauvaista tammiparkettia. Eteisen lattia on Pukkilan suurta, 60 x 60 cm vaaleanharmaata laattaa. Lattialämmitys kattaa koko asunnon.

Energiatehokkuus & lämmitys

Asuntojen rakentamisessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Talojen tiiveys ja pieni ilmanvuotoluku pitävät rakenteet terveinä ja sisäilman puhtaana. Lämmönlähteenä toimii markkinoiden parhaimmistoon kuuluva Nilanin poistoilmalämpöpumppu. Käyttömukavuutta asumiseen tuo tuloilman viilennys ja lattialämmitys. Energiatehokkaat ratkaisut takaavat matalat asuinkustannukset.

Rakennusten energialuokka on B.

Alue

Rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue tarjoaa asukkaille monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, laajat palvelut sekä loistavat liikenneyhteydet. Koulut ja päiväkodit löytyvät myös kävelyetäisyydeltä. Alueen lähiympäristön luonnolle on ominaista ikivanhat joki- ja puromaisemat, kuten Länsikeskuksen alueen läpi virtaava Kuninkoja. Impivaaran liikuntapaikat ja -palvelut sijaitsevat muutaman kilometrin päässä kodista.

”Vuolle on rakennettu ajattomaksi, rauhalliseksi ja elämäntäyteiseksi kodiksi.”

-Pekka Saukkonen, Skanditalot

Rauhallinen ja luonnonläheinen asuinalue tarjoaa asukkaille monipuoliset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Alueen lähiympäristön luonnolle on ominaista ikivanhat joki- ja puromaisemat, kuten Länsikeskuksen alueen läpi virtaava Kuninkoja.