fbpx Skip to main content

Skanditalot

KODIN TUNTUA & TEKEMISEN TAITOA

Skanditaloissa yhdistyvät työhistorian tuoma taito, intohimo rakentamiseen ja tarkkuus tekemisessä. Skandinaavisuutta henkivät materiaalivalinnat tekevät taloista moderneja. Uskomme siihen, että laadukas talo erottuu ja kiinnostaa – ja yhdessä asukkaiden kanssa siitä muodostuu koti.

Ja kuten kaikki intohimoiset rakentajat, me Skanditaloilla tähyämme tulevaisuuteen, seuraamme trendejä, kunnioitamme laatua ja pitkäjänteisesti kehitämme tulevaisuuden rakentamista, jotta sinulla olisi paras mahdollinen koti valittavanasi.

“Teemme koteja, joissa on huoletonta asua, koska tiedämme mitä arki on.”

Tekijät

Jony

Yrityksemme aivot ja toinen perustajaosakas. Kun Jony on työmaalla, niin taskulaskimella et tee mitään – hän taitaa derivaatat ja integraalit. Tämä mies on itse rauhallisuuden perikuva. Jony toimii kohteissamme vastaavana työnjohtajana, vastaa rakenne- ja rakennussuunnittelusta, LVI-suunnittelun suunnittelun­ohjauksesta, myynnistä, markkinoinnista ja viestinnästä. Työnimikkeitä voisi keksiä useammankin, toimitusjohtajaksikin saattaisi joku erehtyä luulemaan.

Pekka

Yrityksemme visiönääri ja toinen perustajaosakkaista, tuttavallisemmin ”Peksi”. Hän pitää työmaamme järjestyksessä ja vastaa siitä, että jokainen tietää mitä seuraavaksi tekee. Pekan vastuulle kuuluvat kohteidemme kaikki LVIS-työt ja rakennustöissä hän auttaa minkä muilta töiltään ehtii. Pekka on vahvasti mukana uusien kohteiden suunnittelussa ja niiden ideoinnissa.

Rami

Pitkän linjan kirvesmies Rami eli ”Rozzy”. Ramin rystyset on laastipaljun karhentamat ja hän on nähnyt koko vasaran kehityskaaren impulssinaulaimeksi eli nyt puhutaan todellisesta tekijämiehestä. Rami keskittyy pääosin runkorakenteiden, ulkoverhouksen sekä vesikattojen tekemiseen. Siellä missä pauke kuuluu, niin siellä on Rami. Vapaa-ajallaan karismaattinen Rami laulaa ja komppaa kitaraa Kakkupojissa.

Arttu

Yrityksemme kuopus Arttu, Ardex, Arvi, Aatos – rakkaalla nuorukaisella on monta nimeä. Artussa jyllää vahva pohjalainen veri, ja hän ei turhia puhele vaan hoitaa hommansa tinkimättömästi ja äärettömän tarkasti. Arttu on varustettu suurella sydämellä ja raudanlujilla hermoilla. Arttu keskittyy pääasiassa Jannen kanssa perustus- sekä runkotöihin. Millilleen suorassa olevat runkolinjat ovat suurella todennäköisyydellä tämän miehen käsialaa.

Petteri

Ei ole sellaista ihmistä, joka ei Petteristä pitäisi. Mahtavalla huumorintajulla ja sopivan letkeällä otteella varustettu rehti sisustuskirvesmies. Kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta, Petteri on ollut rakentamisen parissa jo lähes 20 vuotta. Petteri ottaa vastuun asunnoissamme sisustus-, tasoitus- (yhdessä Laurin kanssa) sekä kalustustöistä aina viimeiseen listan asentamiseen asti. Petterille asunnon sisällä tapahtuvat työt ovat oikea paikka, koska herra pukeutuu pilkkihaalariin mikäli joutuu ulos töihin alle +10 asteeseen.

Janne

Tämä maatilan poika ei itsestään numeroa tee. Liedon pelloilla nöyrän asenteensa sekä periksiantamattomuutensa talikon ja vesurin varressa saanut hiljainen taistelija. Janne on kuin patruunassa oleva ruuti, hän ei tee itsestään numeroa, mutta poissaolon huomaa kaikki. Janne vastaa meillä Artun kanssa perustus- sekä runkotöistä.

Mikko

Mikko on uusin tulokkaamme rautaisessa tiimissämme! Tämän nuoren miehen kädet eivät suinkaan ole rautaiset, vaan voimme puhua jääkiekkotermein rakennusalan kärkikynääjästä, herrasta, jolla on silkinpehmeät kädet ja niissä käsissä puu muotoutuu juuri sellaiseen muotoon kuin Mikko itse haluaa. Mikolla on monen vuoden kokemus sisustustöistä ja eritoten saunoista. Luonteeltaan tämä rauhallinen ja tunnollinen puuseppä tekee myös vapaa-ajallaan mitä kauneimpia esineitä puusta.

Skanditalot Oy on vuonna 2016 perustettu rakennusyritys, joka rakentaa pientaloja ja As Oy -kohteita Turussa sekä lähikunnissa. Toteutamme asiakkaillemme laadukkaita, energiatehokkaita ja arkkitehtuuriltaan ajattomia koteja. Tärkeä osa yrityksemme laadukasta työskentelyä on vakiintunut, kotimainen työvoimamme, joka hallitsee rakentamisen eri vaiheet. Teetämme kaikki kohteemme lähes kokonaan vain omaa työvoimaa käyttäen. Viimeistelemme rakentamisen luottokumppaniemme kanssa ja suosimme paikallisia toimijoita. Yhdessä huolehdimme siitä, että kokonaisuus pysyy laadukkaana, kotimaisena ja kestävänä.

Meille Skanditaloilla omien arvojemme noudattaminen on sydämen asia. Vastuullisuus, luotettavuus, avoimuus, kotimaisuus, laatu sekä asiakaslähtöisyys. Nämä arvot ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme ja kaikessa, mitä teemme. ​​​​​​​​

​​​​​​​​Skanditalojen kanssa voit siis olla huoletta tietäessäsi, että uuden kotisi laatu on meille tärkeä arvolupaus. ​​